Over ons

Voorbeeld

Veel mensen wonen in een huurwoning. Deze zijn vaak duur en de kwaliteit laat vaak te wensen over. Weinig mensen weten dat je ook zonder vast contract een woning kunt kopen! De maandelijkse kosten van een eigen woning zijn vaak veel lager dan van een huurwoning. Bovendien bouwt u als eigenaar een eigen kapitaal op door het aflossen van de hypotheek. Wat een geweldige aanvulling is op uw pensioen!

Wie zijn wij?

Domek.nl is in eigendom van Dirk en Ilona Swinkels. Het bedrijf is gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, aan- en verkoopbegeleiding.

Ons kantoor noemen we de Domek Experience. U wordt in een huiselijke sfeer ontvangen, waar uw kinderen zich tevens welkom zullen voelen terwijl u uw aandacht op de adviezen van onze hypotheekadviseur kunt richten.

Waarom wij?

Wij hebben onafhankelijke hypotheekadviseurs in dienst, gecertificeerd AFM en zijn aangesloten bij de RFD (Financieel Dienstverlener register).

Wij zijn gespecialiseerd in het verkrijgen van hypotheken voor gesubsidieerde woningen en appartementen (er zijn verschillende vormen van subsidie: Starterslening – Koopgarant – Slimmer Kopen etc.) en reparatie van deposito’s (dwz Bouwdepot.).

Wij werken met diverse banken, we kiezen voor u de bank die het beste bij uw klantprofiel past en bieden u een goede levensverzekering aan.

Wij hebben goede contacten met makelaars in heel Nederland. Huizen die voor u nog niet zichtbaar zijn kunnen we u aanbieden. Er wordt hard onderhandeld over de aankoopprijs.

Het eerste gesprek is voor onze rekening.

Wij werken met alle makelaars, wij zijn volledig onafhankelijk, wij ontvangen geen commissies van makelaars – Ons principe is transparantie – klant ziet wat het kost.

Wij verzorgen voor u de Inkomstenbelasting aangifte.

Ons kantoor noemen we de Domek Experience. Een ontmoetingsplaats met 3000 m2 grond. Uw kinderen kunnen vrijuit buiten spelen. In de wachtruimte kunt u genieten van goede koffie / biertje. Er is een massage stoel en Atari Race spel aanwezig en spelletjes voor de kinderen.