Neem contact op

Miben segíthetünk?

Adja meg elérhetőségét, majd tüntesse fel az alábbi űrlapon, hogy miben segíthetünk Önnek, és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot

Huis kopen stap voor stap

Hieronder vindt u alle informatie over de aankoop van een woning

1. Documenten

Stuur uw documenten zodat we de hoogte van uw hypotheek kunnen berekenen. Kosteloos bekijken wij voor u het bedrag dat u kunt lenen. Daarna nemen wij contact met u op om een gratis consult bij ons op kantoor in te plannen. (Welke documenten heb ik nodig?)

2. Hypotheekgesprek

Tijdens het consult leggen we u uit hoe en waar u de huizen kan zoeken en welk huis het beste bij uw situatie past. We proberen de lijst aan te vullen met “verrassingshuizen” die niet te vinden zijn op het internet. We plannen de bezichtigingen en gaan samen met u de huizen bekijken. Vind u het huis dat u wil kopen? Dan onderhandelen we de beste prijs voor u.

3. Hypotheek met de lage rente

Wij zijn een onafhankelijke hypotheekadviseur en we werken samen met alle instellingen in Nederland. Na het kiezen van een huis, zoeken we altijd naar een bank die de laagste rente en beste voorwaarden op de markt biedt. Wij adviseren bij het kiezen van een overlijdensrisicoverzekering. Het verlenen van een hypotheek kan tussen de 4 en 10 weken duren.

4. Sleuteloverdracht

Na het verlenen van de hypotheek zullen we een afspraak bij de notaris en de laatste inspectieronde inplannen. Wij gaan met u naar de inspectie en vervolgens naar de notaris waar u de documenten gaat ondertekenen en tenslotte de sleutels van uw nieuwe woning ontvangt.

5. Advies Periodieke Keuring (APK)

Met behulp van APK- Hypotheek Service controleren we regelmatig of het mogelijk is om de hypotheekkosten te verminderen. Hierdoor krijgt u het juiste advies wanneer u de hypotheek afsluit, alsook gedurende de looptijd van de lening! (Lees meer…)

6. Na het kopen

Na ontvangst van de sleutels zullen we ervoor zorgen dat alle kosten die aftrekaar zijn van de inkomstenbelasting zo snel mogelijk worden teruggevorderd. Ook sluiten we alle nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, gas, internet) voor u aan en bieden hulp in het geval van onbegrijpelijke correspondentie.

Vereiste documenten

Vereiste documenten

  • Kopie van identiteitskaart
  • Arbeidsovereenkomst
  • Jaarrekening (laatste 3 jaar)
  • Salarisstrook van de laatste drie gewerkte maanden
  • Werkgeversverklaring
  • Leningsovereenkomsten, leningen op afbetaling, creditcards of rekening-courant

Eigen bedrijf

  • Jaarrekening (laatste 3 jaar)
  • IB aangifte
  • Kopie van de KvK

Verzending van de documenten

Download hier uw (werkgeversverklaring).

Alle benodigde documenten dienen te worden verzonden naar info@domek.nl

Als op dit moment het nog niet mogelijk is om een woning aan te kopen, bereiden we een realistisch actieplan voor wanneer de gelegenheid zich wel voordoet.

Download het formulier (werkgeversverklaring)

Over ons

Voorbeeld

Veel mensen wonen in een huurwoning. Deze zijn vaak duur en de kwaliteit laat vaak te wensen over. Weinig mensen weten dat je ook zonder vast contract een woning kunt kopen! De maandelijkse kosten van een eigen woning zijn vaak veel lager dan van een huurwoning. Bovendien bouwt u als eigenaar een eigen kapitaal op door het aflossen van de hypotheek. Wat een geweldige aanvulling is op uw pensioen!

Wie zijn wij?

Domek.nl is in eigendom van Dirk en Ilona Swinkels. Het bedrijf is gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, aan- en verkoopbegeleiding.

Ons kantoor noemen we de Domek Experience. U wordt in een huiselijke sfeer ontvangen, waar uw kinderen zich tevens welkom zullen voelen terwijl u uw aandacht op de adviezen van onze hypotheekadviseur kunt richten.

Waarom wij?

Wij hebben onafhankelijke hypotheekadviseurs in dienst, gecertificeerd AFM en zijn aangesloten bij de RFD (Financieel Dienstverlener register).

Wij zijn gespecialiseerd in het verkrijgen van hypotheken voor gesubsidieerde woningen en appartementen (er zijn verschillende vormen van subsidie: Starterslening – Koopgarant – Slimmer Kopen etc.) en reparatie van deposito’s (dwz Bouwdepot.).

Wij werken met diverse banken, we kiezen voor u de bank die het beste bij uw klantprofiel past en bieden u een goede levensverzekering aan.

Wij hebben goede contacten met makelaars in heel Nederland. Huizen die voor u nog niet zichtbaar zijn kunnen we u aanbieden. Er wordt hard onderhandeld over de aankoopprijs.

Het eerste gesprek is voor onze rekening.

Wij werken met alle makelaars, wij zijn volledig onafhankelijk, wij ontvangen geen commissies van makelaars – Ons principe is transparantie – klant ziet wat het kost.

Wij verzorgen voor u de Inkomstenbelasting aangifte.

Ons kantoor noemen we de Domek Experience. Een ontmoetingsplaats met 3000 m2 grond. Uw kinderen kunnen vrijuit buiten spelen. In de wachtruimte kunt u genieten van goede koffie / biertje. Er is een massage stoel en Atari Race spel aanwezig en spelletjes voor de kinderen.